Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Greek Fashion Box.
Πληρωμή μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παρακάτω και θα χρεωθεί όταν έχουμε αποδεχθεί την παραγγελία σας για την αγορά.
Όλες οι τιμές των προϊόντων στο greekfashionbox.gr καθώς και των αποδείξεων είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν τον νόμιμο φπα (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας). Για τις χώρες εκτός ΕΕ, το φπα αφαιρείται στο καλάθι πριν την πληρωμή.
Για τις αγορές σας, γίνονται δεκτοί οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

Paypal

Το Greek Fashion Box δέχεται πληρωμές μέσω PayPal λογαριασμούς και διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει τις παραγγελίες μόνο στην διεύθυνση που επιβεβαιώνεται από το λογαριασμό Paypal που έχει καταχωρηθεί.

Τραπεζική Κατάθεση – Μεταφορά

Πληρωμές με κατάθεση/μεταφορά στην Τράπεζα, γίνονται δεκτές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:
Όνομα Τραπέζης: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός Λογαριασμού : 121/003644-75
IΒΑΝ : GR0701101210000012100364475
GR55 0110 6600 0000 6600 0157 330
SWIFT: ETHNGRAA

Tο ποσό που καταθέτετε στον λογαριασμό τραπέζης θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.
Παρακαλούμε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας ως αιτιολογία κατάθεσης για να αποφευχθούν καθυστερήσεις.
Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας στο info@greekfashionbox.com για την άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση που το Greek Fashion Box δεν λάβει την πληρωμή, το Greek Fashion Box διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον Πελάτη προκειμένου να του υπενθυμίσει για τη πληρωμή ακόμη αποστέλλοντας του e-mail. Η αποτυχία καταβολής της πληρωμής εντός περιόδου 7 ημερών από την Παραγγελία, αποτελεί λόγο απόρριψης της Παραγγελίας.
To Greek Fashion Box, δε δεσμεύει προϊόντα ή αποθέματα κατά το διάστημα που εκκρεμεί η παραγγελία σας, γι΄αυτό παρακαλούμε να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος πριν την καταβολή των χρημάτων σας.