Ελπίζουμε να μείνετε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας. To Greek Fashion Box ολοκληρώνει κάθε παραγγελία σε συγκεκριμένα αιτήματα σας.
Παρακαλείστε να ελέγξετε όλες τις λεπτομέρειες (τα μεγέθη, χρώματα, υλικά κλπ) που αναγράφονται αναλυτικά στη σελίδα του προϊόντος, πριν κάνετε την αγορά σας. Συμβουλευτείτε τον Οδηγό για Μεγέθη στην σελίδα του προϊόντος για να παραγγείλετε το σωστό μέγεθος και ακόμα καλύτερα ενημερωθείτε αναλυτικά από τον Πίνακα μεγεθών για παπούτσια για να είστε σίγουροι ότι θα παραγγείλετε το σωστό μέγεθος.
Το Greek Fashion Box οφείλει να παρέχει στον Πελάτη προϊόντα χωρίς ουσιώδη ελαττώματα και με όλες τις συμφωνημένες ιδιότητες. Λόγω του ότι τα περισσότερα προϊόντα του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Greek Fashion Box είναι χειροποίητα και όχι τυποποιημένα, το Greek Fashion Box δεν δεσμεύεται ότι ένα προϊόν θα είναι ίδιο σε όλες τις λεπτομέρειες με το προϊόν της φωτογραφίας στην σελίδα του προϊόντος.

Επιστροφή προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.
Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι εάν τα προϊόντα σας αγοράστηκαν από διαφορετική τοποθεσία όπως από κατάστημα λιανικής πώλησης ή από ηλεκτρονικό κατάστημα τρίτου, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική επιστροφής τους.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή τα προϊόντα πρέπει να είναι σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών μας

  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν αφόρετα, άθικτα και αχρησιμοποίητα, να διαθέτουν όλες τις πινακίδες και να συμπεριληφθεί η αρχική συσκευασία.
  • Όταν δοκιμάσετε σανδάλια ή παπούτσια, παρακαλούμε σταθείτε πάνω σε χαλί για την δοκιμή τους και προσέξτε να μην επισημάνετε τα πέλματα ή να μην πάθει βλάβη η συσκευασία τους.
  • Σανδάλια, κοσμήματα, τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ  και οποιοδήποτε προϊόν, πρέπει να επιστραφούν με την αρχική συσκευασία τους και να τοποθετούνται μέσα σε ένα προστατευτικό εξωτερικό φάκελο ή κουτί με προστατευτικές φυσαλίδες για την αποστολή.

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί όταν παραλαμβάνετε ή δοκιμάζετε τις αγορές σας και να επιστρέψετε τα προϊόντα στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Αιτήματα επιστροφής που δεν πληρούν την πολιτική του Greek Fashion Box, δεν θα γίνονται δεκτά.
Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές στα προϊόντα κατά παραγγελία που φτιάχτηκαν ειδικά για σας όπως χειροποίητες κατασκευές, προϊόντα που έχουν την ένδειξη «Δεν Επιστρέφεται» στην περιγραφή τους καθώς και στα εκπτωτικά είδη και δώρα.
Το Greek Fashion Box διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφές που δεν είναι εξουσιοδοτημένες ή/και δεν αποστέλλονται σύμφωνα με τους όρους επιστροφής που αναγράφονται λεπτομερώς online καθώς και στις οδηγίες που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία. Σε περίπτωση μη-εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας με το τέλος αποστολής ως αντικαταβολή.

Οδηγίες για την Επιστροφή

Για να τηρηθεί η προθεσμία Επιστροφής προϊόντων και  να επιστρέψετε την αγορά σας,  απλά ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και βεβαιωθείτε ότι θα λάβουμε την επιστροφή σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας:

  • Παρακαλούμε στείλτε μας e-mail με το αίτημα σας στο info@greekfashionbox.com μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή.
  • Εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης του αίτηματός σας για επιστροφή και πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές σας. Αυτό το email θα περιλαμβάνει οδηγίες για το πώς να οργανώσετε την αποστολή της επιστροφής σας.
  • Επιβεβαιώστε στο email αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Συμπληρώστε το δελτίο επιστροφής που θα συνοδεύσει την επιστροφή σας. Παρακαλούμε να επισυναφθεί, αν είναι δυνατόν, η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.
Αλλαγή προϊόντος

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

Παραλαβή επιστρεφόμενου προϊόντος

Μετά την παραλαβή του επιστρεφομένου προϊόντος από το Greek Fashion Box, χρειάζονται συνήθως 1-2 εργάσιμες μέρες για τον έλεγχο κατάστασης του προϊόντος, κατά τις οποίες θα ειδοποιηθείτε μέσω email μόλις η επιστροφή σας ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μετά την ολοκλήρωση ελέγχου του παραληφθέντος επιστρεφόμενου προϊόντος.
Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στον αρχικό λογαριασμό Paypal ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα.
Η επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ είναι εφικτή για εκπτωτικά προϊόντα, για δώρα και για προϊόντα που φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας και έχουν την αντίστοιχη ένδειξη στην σελίδα του προϊόντος. Στις περιπτώσεις αυτές, δεν ισχύει η επιστροφή χρημάτων.

Έξοδα Επιστροφών

Τα έξοδα επιστροφής ή αλλαγής, επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς και πρωτότυπα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται, αφαιρούνται από το ποσό που σας επιστρέφουμε.
Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στο Greek Fashion Box μόνο ταχυδρομικά μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή Α’ προτεραιότητας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα παραστατικό από το Ταχυδρομείο ως απόδειξη ότι έχετε στείλει το πακέτο.